Politika zasebnosti

Ponudnik se zavezuje, da bo trajno varoval vse osebne podatke uporabnika. 
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Osebni podatki naših uporabnikov so eno od področij, ki mu posvečamo izjemno skrb in pozornost.

Upravitelj Spletne strani Soseska Dobrava Pro-Jen, d.o.o (upravitelj), je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja spletna stran zbira naslednje uporabnikove podatke:

ime in priimek,
e-poštni naslov,
ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesejo v obrazce na spletnem mestu.
Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo. Za potrebe zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP-naslovi, prek katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. V uporabnikov računalnik lahko spletna stran shrani tudi nekatere trajne piškotke:

identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), in štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).
Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se trajno shranijo na strežniku spletne strani. Piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa se trajno shranijo v računalnik obiskovalca.

Upravitelj spletne strani lahko podatke v anonimizirani združeni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Upravitelj spletne strani podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo posredoval nepooblaščenim osebam.

Razkrivanje osebnih podatkov v izjemnih primerih
Podatke, ki jih zbiramo in obdelujemo na spletni strani, bomo razkrili samo, če je taka obveznost zakonsko določena ali v dobri veri, da je takšno ukrepane potrebno za sodne postope ali postopke pred drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne strani.